Aerodrom Charles de Gaulle

Kako da stignem najbrže do centra i nazad? Imam 9h pauzu u Parizu pa bi da vidim grad.

ODGOVOR

Aerodrom Šarl de Gol (CDG) sa Parizom je povezan vozom, autobusom, automobilom, taksijem ili šatlom. RER regionalni vozovi prevoze do Gare du Nord, prve velike železničke stanice u Parizu, stižu za 30-tak minuta. Postoje i Roasibus i Noktilien noćni prevoz sa i do aerodroma. Možete iznajmiti automobil na terminalima 1 i 2 na aerodromu što nije preporučljivo zbog gustine saobraćaja u Parizu. Cena taksi vožnje je između 40 i 50€, a u zavisnosti od destinacije traje 60 minuta i duže.

Najjeftiniji vid prevoza je vožnja metroom. Kupite metro propusnicu za 6 zona i RER vozom dođite do centra Pariza za samo 40 minuta. Ako se vozite metroom, znajte da ćete sami morati da nosite kofere do izlaza, jer u metrou mahom nema liftova.

Air France autobus saobraća sa svih terminala, a njegova stajališta su Železnička stanica Gare de Lion i Gare Monparnas za rutu 4, dok za rutu 2 staje u Port Majilo i kod Trijumfalne kapije.

Roasi autobus ide sa terminala 1, 2, i 3 od 6 izjutra do 23h. Polazak je ispred zgrade pariske Opere bez zaustavljanja i stajanja. Karte po ceni od 10 evra, a mogu se kupiti kod vozača. Za više informacija i opcija , pogledajte na linku Autobusi sa CDG-a.

Da pogledate ponudu avio karata za neko naredno putovanje kliknite na link Avio karte za sve destinacije

Ako vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Možete i da me pozovete na Viber - linija je dostupna do ponoći svakog dana. Takođe, ima nas i na Skype-u. Username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte vršite iz Srbije kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom. Preko svog naloga radite rezervaciju i obratite pažnju na ime i prezime putnika ukoliko vi ne putujete.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja u Beogradu po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA