Promena datuma leta

Imam rezervisan let Beograd - Ajndhoven, povratni 21.09. - 24.09. Želim da promenim termine leta za 17.09. - 21.09. Da li je to moguce i kako?

ODGOVOR

Promenu datuma leta u Wizz air low cost avio kompaniji je moguće samo na njihovom sajtu ili putem linka Wizz Air

Promena se vrši uz plaćanje naknade i primenjive razlike u ceni karata do 3 sata pre polaska leta. Naknada za promenu je 50% prvobitne cene karte, izmedju 10e i 60e po putniku po letu. Cena karte za let u terminu prvobitne rezervacije iznosila je 40e, dok je cena karte za novi termin 50e. Naknada za promenu vaše rezervacije u ovom slučaju iznosi 30e (50% prvobitne cene karte - 20e + razlika u ceni karata - 10e)

Plaćanje za promenu i za sve dodatne usluge je isključivo kreditnom karticom Visa ili Master karticom

Da pogledate ponudu avio karte za neki naredni put kliknite na link Najpovoljnije avio karte za sve destinacije

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije.
Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika, tada se komunikacija obavlja putem maila info@aerogaga.com

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karte za Ajndhoven. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hotelski smeštaj. U toku je naša akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ajndhoven-wizz-air

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA