Aerodrom u Rimu, terminali

Putujem za Maltu, sa presedanjem u Rimu. Iz Beograda dolazim na terminal 3, a let za Maltu je sa terminala 1. Kako stići sa terminala 3 do terminala 1, da li je moguće tranzitom, ili mora da se izlazi sa aerodroma?

ODGOVOR

Ne treba da napuštate aerodrom, jer se terminali nalaze u susednim zgradama i za prelazak sa T3 na T1 imate na raspolaganju aerodromski autobus (Airport Shuttle Bus).

Mapu aerodroma pogledajte na linku Aerodrom Fuimicino Rim, a ukoliko vam bude bila potrebna pomoć, najbolje je da se obratite osoblju aerodroma na informacionom pultu na terminalu T3:

 

Online rezervacija avio karata

Za putovanje avionom možete kupiti najjeftinije avionske karte online.

Red letenja i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju proverite na Jeftine aviokarte

 

Opcije za plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

    •  iz inostranstva, kao i iz Srbije vikendom i praznicima - samo online Master ili Visa karticom, a koja je izdata od strane bilo koje srpske banke
       

radnim danima iz Srbije

    • gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
    • preko firme nalogom za prenos
    • e-bankingom
    • Visa ili Master karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

 

Hoteli - online rezervacije

Za putovanje do bilo koje svetske destinacije možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene smeštaja u izabranom gradu.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA