Povratna karta Beograd Stokholm Air Serbia

Koliko kosta povratna karta Beograd - Stokholm za 28 decembra, a povratak 4-og jan. i da li postoje dva slobodna mjesta? Hvala,

ODGOVOR

Cena karte je 234€ po osobi, odnosno za dve karte ukupno 468€.

Let je drektan u oba smera kompanijom Air Serbia i u cenu su uračunate sve takse i prtljag do 23kg.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu kliknite na Beograd Stokholm

Ukoliko vam bude bila potrebna moja asistencija prilikom pravljenja rezervacije za avio kartu možete da me pozovete na jedan od brojeva call centra: 0800-085085 (besplatan broj) i 062-280029. Radno vreme korisničke podrške je od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika podrška ne radi i tada mi možete poslati mail na info@aerogaga.com.

Još jedna povoljnost koju vam nudimo je da možete da me kontaktirate slanjem poruke na WhatsApp ili Viber. Naravno, možete i da me pozovete na Viber. Broj je +381-69-2800290. 

Avionsku kartu možete platiti nalogom za uplatu (u bilo kojoj banci ili pošti), nalogom za prenos (ukoliko želite da platite preko firme) ili online odmah prilikom same rezervacije karte Visa ili Master karticom.  
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.
Za više detalja kliknite na Plaćanje Visa ili Master karticom.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Na našem sajtu vam garantujemo da su cene najpovoljnije za avio karte do Stokholma. Više o svemu pročitajte na linku Garancija cene

Ukoliko vam je potreban hotelski smeštaj za planirani boravak u Stokholmu i imamo sjajan predlog za vas. Da pogledate i ponudu koju smo izdvojili za vas u saradnji sa portalom booking.com kliknite na link Rezervacija smeštaja

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook-u i Twitter-u i budite uvek u toku sa aktuelnim promocijama i novostima iz aviosaobraćaja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA