Wizz Air Beograd Stokholm

Poštovani, zanimaju me sve informacije o letu preko wizz air kompanije na relaciji Beograd - Štokholm (Skavsta), datum polaska 31.12., datum povratka 14.01. naredne godine. Broj putnika je 3 (dvije odrasle osobe i jedno dijete od 2 godine i 2 mjeseca). Imali bismo dvije velike putne torbe (veće od dimenzija 56x45x25) i tri manje koje bi mogle stati ispod sjedišta u avionu (do dimenzije 42x32x25) ili u kasetu iznad sjedišta. Da li biste mi mogli reći sve detalje oko cijena i rezervacije leta, a posebno oko cijena za prtljag, koliko prtljaga može besplatno, a koliko se plaća? Danas čitam na wizz air, piše da ukupna cijena leta sa taksama za nas svo troje iznosi 30.894,00 RSD. Kolika je ukupna cijena leta (i sa prtljagom i sa svime)? Da li se može izvršiti plaćanje internet karticom? Da li se plaća puna cijena leta prilikom rezervacije putem interneta (ako bi let rezervisali ovih dana) ili se sad plaća dio, a ostatak na dan leta?

ODGOVOR

Cena najjeftinije povrtane avio karte na relaciji Beograd Stokholm avio kompanije Wizz Air za jednu odraslu osobu iznosi 11.698 dinara. Dete plaća 10.539 dinara. Ukupan iznos za sve tri karte iznosi 33.935 dinara. Cena je sa uključenim svim taksama i trenutna je, podležna je promeni. Veliki prtljag se plaća i on iznosi 7.200 dinara po komadu. Ručni prtljag je besplatan i svaka osoba ima pravo na jedan. Dimenzije su ove koje ste naveli.

Da pogledate ponudu letova i online kupite kartu kliknite na link Beograd Stokholm

S obzirom da je let low cost kompanijom plaćanje možete obaviti jedino Visa ili Master karticom. Plaćanje je u celosti.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, tokom praznika i vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Jeftin smeštaj pogledajte na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde (putno osiguranje važi samo za državljane Srbije). U toku je naša promo akcija sa portalom booking.com pa su cene još niže.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA