Beograd Rostov avio karte

Poštovani,
Možete li mi reći dali ima slobodnih mjesta na avionima iz Beograda za Rostov na Donu za dane 18.09. ili 19.09. i koja je cijena? Te mogu li ja rezervirat preko interneta pa platit preko banke, pošto neživim u Srbiji?
Hvala unaprijed
S poštovanjem

ODGOVOR

Ima slobodnih mesta i 18. i 19. septembra, ali vam preporučujem let 19.09. jer je kraći let. Cena avio karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama iznosi 31.192 dinara (265 evra) i možete je online rezervisati na linku Beograd Rostov. Let nije direktan, imate međusletanje u Moskvi.

Kako ne živite u Srbiji jedina mogućnost je da kartu odmah online platite Visa ili Master karticom. Neophodno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Plaćanje preko banke je moguće samo ukoliko imate nekoga u Srbiji ko bi mogao uplatu da izvrši u vaše ime, a posle toga vi njemu/njoj da date novac.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Rostov.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije na društvenim mrežama Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA