Budimpešta Sevilja

Postovani, interesuju me 3 avio karte za Sevilju. Moze i sa polaskom iz Budimpešte. Polazak 01.01. povratak 08.01.
Molim vas za najpovoljnije varijante. Hvala i pozdrav.

ODGOVOR

Najpovoljnije je da letite iz Budimpešte. Cena za tri povratne avio karte iznosi 156.003 dinara (1311eur) što je po osobi 437 evra. 

Poletanje iz Budimpešte je 01. januara u 10h. Letite preko Frankfurta i Lisabona i u Sevilju slećete u 18:15h. Povratak iz Sevilje je 08. januara u 18:55h. Letite preko Lisabona i u Beograd slećete u 04:25h. Pauza u Lisabonu je 5 sati.

Da online rezervišete tri avio karte kliknite na link Budimpešta Sevilja

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Sevilju.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA