Avio karta za Dortmund ili Dizeldorf

Molim najpovoljniju ponudu za let do Dortmunda ili Diseldorfa iz Beograda za jednu odraslu osobu i dete od 13 godina u periodu od 05-28 avgust. Termin je fleksibilan +/- 3 dana. Unapred hvala.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Dizeldorf za jednu odraslu osobu iznosi 220€ sa uključenim svim taksama i prtljagom. Deca od 2 do 12 godina imaju popust, a dete od 13 godina plaća kao odrasla osoba. Ukupan iznos za dve karte je 440€. U pitanju je direktni let avio kompanije Air Serbia

Cena avio karte za Dortmund je 170€ bez uključenog prtljaga koji se dodatno naplaćuje od 30€ po pravcu. U pitanju je direktni let avio komapnije Wizz air.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Dizeldorf

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem maila info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA