Promena datuma povratka na avio karti iz Čikaga

Poštovani,
ja sam preko Vaše agencije kupila kartu Beograd-Čikago i trenutno se nalazim u Čikagu. Povratna karta mi je za kraj maja, ali me interesuje da li postoji mogućnost da se karta prebaci za kraj avgusta i koliko je doplata za menjanje datuma?
Hvala puno!
Jelena

ODGOVOR

Avio karta može da se menja i minimalna cena doplate iznosi 120 evra. Na to treba dodati kursne razlike, upgrade na višu tarifu. Da bi vam poslala tačan iznos doplate neophodno je da mi na mail info@aerogaga.com pošaljete tačan datum za koji želite da pomerite povratak i šifru rezervacije. Mi ćemo proveriti raspoloživost za taj let i poslati vam na mail koliko iznosi doplata. Ukoliko vam bude to odgovaralo, vi ćete izvršiti uplatu, a mi ćemo vam poslati izmenjenu avionsku kartu na mail.

Red letenja i cene možete svakog momenta da proverite na linku Jeftina putovanja za svoje naredno putovanje.
Na istom linku možete odmah i da rezervišete kartu kada pronađete ponudu koja vam najviše odgovara.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije možete me kontaktirati svakog radnog dana na brojeve (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • +381-69-280-029-0 - isključivo za Viber i WhatsApp poruke

Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi.
Da pročitate detalje o načunu plaćanja kliknite na Online kupovina

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

avio-karte

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA