Air Serbia avionske karte za Prag

Poštovani,
Zanima me koja je najjeftinija varijanta avionom Beograd-Prag-Beograd za 6-8 studenata, sredinom Avgusta, fleksibilni datumi, povratak nakon 7 dana?
Hvala!

ODGOVOR

Najpovoljnija cena je za poletanje 12. avgusta, a povrtak 19. avgusta i odnosi se na direktan let Air Serbia. Cena po karti iznosi 22.508 dinara.

Da pogledate red letenja i online rezervišete avio karte kliknite na link 6 avionskih karata za Prag - prikazana cena kada budete kliknuli na ovaj link je za 6 karata.

Za asistenciju prilikom rezervacije (naravno, ukoliko je potrebna) pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Vikendom i praznicima korisnički servis ne radi. Tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Ako plaćate karte iz Srbije kliknite ovde
Ako plaćate karte iz inostranstva kliknite ovde. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online Visa ili Master karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Prag. Uverite se u to na linku Garancija
Da pogledate i ponudu hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela u Pragu

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku - za svakog putnika se radi poseban upit (nije moguće odjednom za sve putnike izgenerisati polise osiguranja).

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA