Avio karte Podgorica Prag

Poštovani,
koje su najjeftinije karte u pravcu Podgorica - Prag? Polazak između 27-og i 30-og. Poželjno bi bilo da su karte u jednom smjeru, ali može i u oba ako je povratak posle 9-og januara. Srdačan pozdrav, Mijo Ivanović.

ODGOVOR

Letovi Podgorica Prag

cta pogledaj letove

Kako su cene povratnih avionskih karata uvek povoljnije od karte u jednom pravcu, predlažem vam da se odlučite za povratnu kartu.
Najjeftina povratna avio karta koju sam vam pronašla košta samo 17.277 dinara sa svim taksama. Polazak iz Podgorice je 30.12. a povratak iz Praga 13.01.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let Podgorica Prag. Ako vam ovaj let odgovara, preporučujem vam da odmah rezervišite i kupite kartu na sajtu, pošto ima još vrlo malo slobodnih mesta.

Najjeftinija avionska karta u jednom smeru za let do Praga, u periodu između 27. i 30. decembra košta 21.091 dinara sa svim uračunatim taksama, a let imate 28.12. i 30.11.

Ponudu za ove letove pogledajte na linku Podgorica Prag. Izaberite koji vam datum putovanja više odgovara i na istom linku možete odmah da rezervišete i kupite avio kartu.

Kupovina avionske karte preko interneta

Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezeravcije, detaljno uputstvo možete pročitati na linku Online kupovina karata.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
 Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085, a poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA