Avionske karte za Češku

Poštovani,
Da li postoji bilo koji let do mesta Zlin, Republika Češka. Našla sam jedino da blizu tog mesta postoji aerodrom Kunovice?
Hvala unapred na pomoci

ODGOVOR

Putovanje u Zlin

Iako u Zlinu postoji aerodrom, iz Beograda ne postoji nikakav let do Zlina-a, pa vam mogu jedino preporučiti da kupite avio kartu do Praga u Češkoj.

Avionske karte za Češku

Da biste proverili raspoložive letove do Praga i cene karata za planirani period putovanja preporučujem vam da popunite masku sa leve strane.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite PRG (za Prag), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i ukupnim cenama u koje su uračunate sve aerodromske takse.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, možete odmah rezervisati kartu, a instrukcije kako da to obavite u nekoliko jednostavnih koraka pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avionske karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800-085-085
  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Češkoj, predlažem vam da proverite raspoloživost i cene na linku Hoteli - online rezervacije

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express).

Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA