Beograd Prag Lufthansa

Interesuje me najjeftinije avio karte za dve osobe na relaciji Beograd-Prag (moze i Temisvar-Prag) s datumom polaska 10.05.2012. i datumom povratka 13.05.2012.
Hvala!

ODGOVOR

Najjeftinija avio karta za poletanje u cetvrtak 10.05.2012 a povratak u nedelju 13.05.2012 godine je na relaciji Beograd Prag i iznosi 27.213 dinara
To je Lufthansa let preko Frankfurta.
Poletanje iz Beograda je u 14:05h, a sletanje u Prag u 23:10h
Povratak iz Praga je u 18:10h, a sletanje u Beograd je u 23:15h

Da pogledate red letenja preko drugih avio kompanija, uporedite cene i rezervisete karte za ove datume putovanja kliknite na Beograd Prag

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avio karte do Praga

Za savet pri rezervaciji možete nas pozvati telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Uniqa zdravstveno putno osiguranje za Prag

Za putovanje u Češku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Opcije za plaćanje avio karata i polise osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Pragu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Češkoj, kliknite na link Online rezervacija hotela i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA