Najjeftiniji avio prevoz do Praga

Zelela bih da putujem u Prag negde izmedju 18. - 24. juna, ostala bih tri dana. (Npr. Ako otputujem 20. vracam se 23.) Zanima me koji je najjeftiniji avio prevoz u tom periodu?

ODGOVOR

Najjeftiniji avio prevoz do Praga

Najjeftinija varijanta do Praga je avionska karta za polazak u subotu 23.06. a povratak u sredu 27.06.2012.godine.
Cena sa vim uračunatim taksama iznosi 26.943 dinara (220€).
U pitanju je prevoz preko Ciriha kompanijom Swiss u oba smera.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Prag PRG

Na linku Avionske karte do Praga proverite red letenja i cene za druge datume

Online kupovina avionske karte

Ako se ne snalazite najbolje na sajtu i potrebno vam je uputstvo kako da rezervišete kartu predlažem vam da posetite stranu Online kupovina

Takođe dodatne savete možete dobiti i pozivanjem broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h od ponedeljka do petka
Za pozive iz Srbije na raspolaganju vam je i kontakt telefon 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje rezervisanih karata

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Hoteli u Pragu

Cene hotelskog smeštaja u Pragu proverite na linku Online hoteli.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam odmah stići potvrda o rezervaciji hotela, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum boravka ili otkažete smeštaj, kontaktiraćete direktno hotel.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Češku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA