Povratne karte Beograd Prag

Interesuje me cena povratne karte Beograd Prag za period 30.04 - 03.05?
Hvala

ODGOVOR

Avio karte za Prag

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd Prag za putovanje u periodu 30.04.2012. - 03.05.2012. iznosi 30.840 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Lufthansa sa po jednim međusletanjem u oba smera.
Polazak iz Beograda je 30. aprila u 14.05h, a u Prag slećete u 18.30h.
Povratak iz Praga je 3. maja u 17.10h i u Beogradu ste u 21.05h.

Ponudu za ovaj let, kao i za letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja pogledajte na linku Aviokarte Beograd Prag. Izaberite let koji vam najviše odgovara i možete odmah online i da rezervišete kartu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Ponudu letova i cene za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte za Prag.

Putno osiguranje

Za putovanje u Prag preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Opcije za plaćanje

Avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na neki od sledećih načina:

Ako plaćanje želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije tokom vikenda i praznicima, na raspolaganju vam je samo mogućnost online uplate Master ili Visa karticom karticom.

Hoteli u Pragu

Za vaš boravak u Pragu možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Pragu i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za boravak u periodu od 30. aprila do 3. maja. Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, a cene se kreću od 9.852 dinara za 3 noćenja u jednokrevetnoj sobi.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam odmah stići potvrda o rezervaciji hotela, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum boravka ili otkažete smeštaj, kontaktiraćete direktno hotel.

Cene hotelskog smeštaja u Pragu za druge termine boravka proverite na linku Online hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA