Izgubljen prtljag na aerodromu Los Anđeles

Zdravo se vrativ od Meksiko na 31.07.2012 i mi go izguvija kuferot uste vo Los Angeles. Patuvav od tamu so Aero Meksiko do Los Angeles posle toa so Turkis Airlines do Istambul i do Makedonija, gi kontaktirav lugeto od Aero meksiko i seuste nema nikakvi informacii. Da li treba uste da cekam ili kako ide toa za da si gi baram nadoknada za izgubeniot bagaz?
Pozdrav ubav den

ODGOVOR

Ako su u pitanju vezani letovi morali ste odmah po izlasku iz aviona u Skoplju da prijavite da je prtljag izgubljen službi na aerodromu. Oni su dužni da kontaktiraju aerodromu u Los Anđelesu i obaveste avio kompaniju koja vam je izdala kartu o gubituku. Kada se pronađe prtljag, kompanija organizuje da se on dostavi na vašu kućnu adresu tj. adresu koju dostavite prilikom prijave gubitka prtljaga.

Što se nadoknade tiče ona zavisi od toga da li imate plaćeno osigurnje za gubitak kofera ili ne. Ako imate, kontaktirajte direktno osiguravajuću kuću u kojoj ste uplatili osiguranje. Ukoliko nemate, onda morate direktno da se obratite avio kompaniji i sa njima rešiti sve.

Da pogledate cene za željenu destinaciju po najnižoj ceni kliknite na link Avionske karte

Ukoliko vam je potreban savet ili moja asistencija prilikom rezervacije pozovite me na broj:

  • 0800/085085 ukoliko zovete sa fiksnog telefona iz Srbije
  • ili 062/280029 za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona.

Ako plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde
Ako plaćate kartu iz inostranstva kliknite ovde

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA