Presedanje na aerodromu u Minhenu

Poštovani,
interesuje me malo da mi opširnije objasnite presedanje na aerodromu u Minhenu. Imam let sa presedanjem, a do sada nisam imao takvo iskustvo. Letim avio kompanijom Lufthansa, let je Beograd - Minhen - Kiev, pauza je izmedju letova 55 min. Da li se prolazi tranzitna zona u tom slucaju? I da li mi mozete dati informaciju vezanu za Ukrajinske pasose da li treba tranzitna viza u tom slucaju. Molim vas za što više korisnih informacija.
Unapred hvala

ODGOVOR

Presedanje na aerodromu u Minhenu podrazumeva da kada avion iz Beograda sleti u Minhen vi napuštate avion sa svojim ručnim prtljagom. Običan prtljag se automatski prebacije u drugi avion. Idete do drugog gate-a gde je avion koji poleće iz Minhena za Kijev i nastavljate putovanje za Kiev. Ukratko menjate samo avion.

Prolazite kroz tranzitnu zonu. Ukoliko imate ukrajinske pasaoše potrebno je da proverite sa Ambasadom Nemačke u svojoj zemlji da li je potrebnaviza za Nemačku. Mi nažalost nemamo tu informaciju za ukrajinske državljane.

Ponudu Lufthansa letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Avio karte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +38162280029 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA