Air Serbia putovanje za Beč

Molimo za nekoliko informacija, pošto planiramo putovanje u Beč.

- Interesuje nas procedura oko rezervacije avio karata, kada najranije treba da izvršimo rezervaciju jer je putovanje planirano za 18.03., odgovara nam jutarni termin za odlazak, a za povratak popodnevni, povratak bi verovatno bio 21.03.?

- Kada izvršimo rezervaciju, koji je krajnji rok kada moramo izvrsiti placanje?

- Boravak u Beču bi trajao 3-4 dana, ali u slučaju da se datum povratka produžava, koje su mogucnosti za zamenu i da li postoje neki dodatni troskovi?

- Posto je nasa devojcica dete sa posebnim potrebama, ima dve i po godine, ali ne može samostalno da sedi, da li je potrebno da se rezervise i sedište za nju?

- Dečija kolica su nam neophodna, pa nas interesuje da li se mogu uneti u avion (kolica su ručna, teška su oko 9 kg, dimenzije sklopljenih kolica su: 90 cm dužina, 50 cm sirina i 40 cm visina)?

- Takodje nas interesuje da li postoji mogucnost da nam nakon rezervacije dostavite predracun/profakturu za avio karte? Navedeno nam je potrebno zbog eventualne refundacije troškova.

Unapred hvala

ODGOVOR

Što ranije uradite rezervaciju i kupite avionske karte cene su niže. Za navedene datume, cena sa svim taksama po osobi iznosi 15.754 dinara i odnosi se na direktan let Air Serbia aviokompanije koji možete odmah online rezervisati na linku Beograd Beč.

Plaćanje mora da bude istog dana kada i uradite rezervaciju jer je cena zagarantovana do ponoći, a samim tim i rezervacija.

Troškovi za promenu datuma povratka svakako postoje, ali tačan iznos zavisi od datuma na koji želite da promenite povratak i radi se onog trenutka kada odlučite da promenite povratak. Pošaljete nam zahtev na mail info@aerogaga.com i mi vam izračunamo koliko iznosi promena.

Potrebno je da se rezerviše sedište za nju, ali u napomeni navedite koje specijalne potrebe su u pitanju da možemo da prosledimo kompaniji da imaju to kao specijalan zahtev. Kako su vam neophpdna kolica, sigurno će vam dozvoliti, ali je potrebno da se pošalje lekarska dokumentacija da bi kompanija odobrila sve beneficije koje dete treba da ima.

Prilikom rezervacije unesite sve podatke za izdavanje predračuna i mi ćemo vam poslati. Nakon evidentirane uplate original račun šaljemo poštom na adresu firme.

Da pogledate i ponudu hotela u Beču koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku za svakog putnika posebno

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve (vikendom i za vreme praznika call centar ne radi):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA