Cena slanja robe iz Beograda u Moskvu

Dobar dan,
zanima me mogućnost i cena slanja robe iz Beograda u Moskvu. Radi se nekoliko kutija korišćene robe (garderoba/obuća), cirka 5-6 kutija / oko 100 kg svega. Molim za info u vezi moguće veličine kutija i cene transporta. utovar / slanje - početkom oktobra. Roba nije potrebrna hitno u Moskvi, ako to utiče na cenu...
Hvala unapred, pozdrav, Vladan Milosevic

ODGOVOR

Kako se mi bavimo isključivo prodajom avionskih karata na www.aerogaga.com nismo u mogućnosti da vam kažemo koliko košta avionski prevoz samo robe do Moskve. 

Predlažem vam da kontaktirate kargo službu na aerodromu Nikola Tesla jer se oni bave prevozom robe i sa njima sve dogovorite. Broj telefona je 011/2097885, a sve o uslugama koje pružaju i cenama možete da pogledate ovde.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija i za svoje naredno putovanje, kada vi budete odličili da putujete avionom, karte možete da rezervišete na linku Letovi za ceo svet.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

Ukoliko vam prilikom rezervacije bude bila potrebna pomoć kliknite na link Kako da kupim. Na ovom linku možete pogledati i sve raspoložive opcije za plaćanje.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA