Sezonski rad u Italiji na branju voca Milorad Dolovac, Novi Sad

Postovani
Interesuje me sezonski rad u Italiji na branju voca (jabuka). Šta mi je potrebno od dokumenata i kolika je cena potrebnih dokumenata, na koliko mogu da dobijem boravak u Italiji?
Da li moram da apliciram za posao preko neke agencije iz Srbije ili mogu kao fizičko lice da idem da radim?
Unapred hvala!

ODGOVOR

Ukoliko želite da radite u Italiji potrebna vam je svakako radna viza i dozvola. Kako na našem sajtu www.aerogaga.com možete da kupite samo avionske karte za Italiju savetujem vam da kontaktirate direktno ambasadu Italije u Beogradu i raspitate se detaljno koja je procedura oko obezbeđivanja neophodne dokumentacije
Adrese i kontakt telefone pogledajte na linku Ambasada Italije

Online rezervacija avio karte - kliknite ovde

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na +381-62-280029 ili na 0800-085085 (za pozive iz Srbije)

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle želite da obavite plaćanje:

  • Plaćanje iz inostranstva ili vikendom iz Srbije - samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije. Trenutno je moguće uplatu izvršiti samo karticama koje su izdate od strane bilo koje srpske banke, a očekujemo da do kraja meseca bude omogućeno i plaćanje karticama inostranih banaka
  • Plaćanje iz Srbije tokom radne nedelje - online, Visa ili Master karticom, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća, e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Kada obavite uplatu, odmah ćemo vam poslati elektronsku avio kartu na mail.

Putno osiguranje

Za vaše putovanje u Italiju preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.
Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli uItaliji

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Italiji, na linku Hoteli - online booking proverite ponudu i cene za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA