Vilnus Beograd

Interesuje me da li je izvodljivo da ja sa sjedištem u Banja Luci putem interneta (uz Vašu pomoć) kupim (platim) avionsku kartu Vilnus - Beograd ili Vilnus - Sarajevo, i da je u gradu Mogilevu (Bjelorusija) preuzme osoba koja će koristiti istu (kartu)

ODGOVOR

Naravno da je izvodljivo. Procedura je vrlo jednostavna i sve se obavlja preko interneta. 

Da bi, pre svega, mogli da platite avio kartu Visa ili Master karticom online potrebno je da se registrujete na našem sajtu ovde i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju će vam se na zadnjem koraku pojaviti mogućnost za plaćanje karticom.

Kada ste ulogovani na sajtu kliknite na link Vilnus Beograd, unesite željeni datum putovanja i bookirajte let koji vam najviše odgovara. Letovi će biti poređani od najjeftinijeg ka najskupljem.

Ukoliko se ime putnika i vlasnika kartice razlikuje, ostavite ime putnika kao vlasnika kartice i unesite ostale podatke sa kartice.

Garantujemo vam da su na našem sajtu cene avionskih karata najpovoljnije. 

Čim kartica uspešno prođe i izvršimo naplatu šaljemo vam na mail elektronsku kartu koju možete mailom proslediti osobi koja će putovati, a koja se nalazi u Belorusiji. Ne mora nigde da preuzima kartu, dovoljno je da odštampa taj mail i ponese na aerodrom.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA