Lufthansa, Najjeftinija karta Beograd Čikago

Možete li mi reći koliko iznosi najjeftinija povratna karta Beograd - Čikago, vrijeme polaska izmedju 25. decembra i 5. januara, a povratak oko 20. februara i zanima me ukoliko odlučim da se vratim 15 dana prije ili 15 dana posle predvidjenog povratka kako se to reguliše? Hvala

ODGOVOR

Najjeftinija karta od Beograda do Čikaga u datim terminima je za let Lufthanse preko Minhena. Cena karte je 86.836 dinara za let 25. decembra u 13:40 do Minhena, tamo imate pauzu preko noći i let za Čikago sutradan u 10:35h. U povratku 20. februara imate let u 21:10h iz Čikaga, pauza u Minhenu je 1:35h i u Beogradu ste u 16:10h.

cta pogledaj letove

Ovaj i druge letove možete pogledati i rezervisati na linku Najpovoljnije od Beograda do Čikaga.

Promena avionske karte

Promena datuma povratka se reguliše tako što vaš zahtev obrazložite i pošaljete na adresu info@aerogaga.com naš agent će odmah proveriti i obavestiti vas kolika je cena doplate za promenu termina letenja.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Jeftini smeštaj u Čikagu potražite na linku Rezervacija hotela

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA