Avionski let za Štokholm

Pozdrav
Poštovani molimo vas za info kada imate avionski let za Štokholm između 10. i 15. maja i koja je cijena karte u jednom pravcu, a koja je cijena povratne karte oko 05.08.
Hvala i molim za brz odgovor

ODGOVOR

Cena avio karte u jednom smeru je najpovoljnija za 13. maj preko Pegasus aviokompanije, a sa međusletanjem u Istanbulu. Međutim, iako je cena 10.898 dinara sa svim taksama imate pauzu u Istanbulu od 20 sati.

Preporučujem vam znatno kraći let preko Berlina, aviokompanijom Air Berlin po ceni od 22.740 dinara. Ukupno trajanje putovanja je pet sati.

Da pogledate cene i sve raspoložive letove za željeni datum putovanja kliknite na Beograd - Stokholm u jednom smeru

Što se povratne avio karte tiče najpovoljnije je leteti 12. maja, a vratiti se 4. avgusta. Cena se odnosi na Lufthansa let preko Minhena u odlasku, a u povratku kompanijom Swiss preko Ciriha i sa svim taksama iznosi 200 evra (23.954 dinara). Avio kartu možete online rezervisati za ove datume na linku Povratni let za Štokholm.

Ukoliko želite da rezervišete kartu za neki drugi datum, na napred navedenom linku u formi za pretragu koja se nalazi sa leve strane promenite datum ili aktivirajte opciju +/- 3 dana.

Ukoliko prvi put kupujete na našem sajtu, kliknite na link Kako da kupim i informišite se o načinima plaćanja i koracima rezervacije. Sve je vrlo jednostavno i kompletna komunikacija se vrši preko interneta tj. online.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA