Beograd Peking preko Beča

Molim Vas za info o ceni povratne karte za let Beograd Peking. Odgovora mi naravno najjefitinija sa prededanjem u Beču. Da li tu ulaze aerodromske takse ili ne? Koliko je ranije potrebno rezervisati i na koji način. Termin u kome bi išla je 29.12. iz Beograda, a povratak 18.1. u Beograd. Mozda je glupo ili opširno pitanje, ali nikad nisam letela daleko sa presedanjem.
Svaka info mi znači. Hvala unapred

ODGOVOR

U cenu od 58.635 dinara za povratnu avio kartu iz Beograda preko Beča do Pekinga su uračunate sve takse i prtljag. Kliknite ovde i pogledajte red letenja. Obratite pažnju da imate pauzu od 22 sata u Beču (celu noć i skoro ceo dan) pa imajte u vidu da ćete imati dodatne troškove smeštaja i hrane, naravno ukoliko nemate kod nekoga već obezbeđen smeštaj :)

Pogledajte na gore navedenom linku ponude svih aviokompanija. Turkish Airlines ima dobru konekciju (sa dva sata pauze u oba smera), ali je i cena karte skuplja. Sa svim taksama iznosi 76.812 dinara.

Avio kartu za ove datume možete rezervisati na linku Beograd Peking. Nakon završene rezervacije na mail vam stiže potvrda rezervacije sa instrukcijama za uplatu. Cena je garantovana do ponoći onog dana kada uradite rezervaciju, pa je samim tim potrebno da uplatu izvršite istog dana kada uradite i rezervaciju. 

Ukoliko želite da platite avio kartu kreditnom Visa ili Master karticom, potrebno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju će vam na zadnjem koraku biti omogućeno plaćanje karticom.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA