Let za Belfast

Treba da letim za Belfast sad nekad do kraja ovog meseca znaci do 30 nov ili čak i 01. decembar. Pa sta najpovoljnije imate. Putujem sa porodicom dvoje odraslih i jedno dete dve i po godina. Hvala vam

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za dve odrasle osobe i jedno dete je za let u jednom smeru 01. decembra. Ukupno sa svim uračunatim taksama iznosi 187.602 dinara (1557 evra). Da pogledate red letenja i online rezervišete karte kliknite na link Let za Belfast. Leti se preko Beča i Londona, a ukupno trajanje leta je deset sati i trideset minuta.

Karte rezervisane na našem sajtu možete platiti ebankingom, nalogom za uplatu, preko firme nalogom za prenos ili Visa, Master ili American Express karticom odmah prilikom rezervisanja karte. 

Neophodno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju će vam biti omogućeno plaćanje karticama. Debitnim karticama nije moguće plaćanje.

Garantujemo vam da su na našem sajtu najpovoljnije cene avio karata iz Beograda za Belfast. Više informacija o svemu pogledajte ovde, a akcijske cene i novosti možete da pratite na linku Promocije, kao i na društvenim mrežama Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA