Saradnja sa kompanijama

Dobro jutro, kupovali smo karte kod Vas nekoliko puta, pa iz tog razloga bismo da produžimo saradnju sa Vama i sva putovanja rezervišemo preko Vaše kompanije. Možete li mi objasniti pogodnosti koje imaju Vip loyality kartice, sakupljanje milja, kako se koriste i da li svaki putnik iz jedne firme treba da ima posebnu karticu ili kartica glasi na ime firme? Koji je proces promene datuma putovanja, da li postoji refundacija dela uplaćene karte prilikom otkazivanja datuma putovanja ili čitave karte? Postoje li pogodnosti transfera osoba od i do aerodroma sa adrese u Beogradu, i koja je cena po osobi? Da li se plaćanje vrši predračunom za firme i dalje? Hvala unapred, pozdrav!

ODGOVOR

Vip loyality kartice koje dobijate registrovanjem na Frequent Flyer program određene avio kompanije odnose se na konkretnog putnika, ne postoji mogućnost da kartica glasi na ime firme. Zavisno od avio kompanije i FF programa koji se vezuje za konkretnu avio kompaniju putnik može na osnovu ostvarenih milja da pruži pogodnosti porodici ili gostu koga on odabere. 

Registraciju morate vršiti za svaki Frequent Flyer program posebno. Na linku Sakupljanje milja pogledajte pogodnosti koje svaki program pruža. 

Za promene i refundacije procedura je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com, naša služba obrađuje Vaš zahtev, prosleđuje upit avio kompaniji i šalje Vam vrlo brzo odgovor. Iznos penala i mogućnost refundacije zavise od više faktora (destinacije, avio kompanije, klase,...) tako da je cena trenutna i mora upit putem maila, ali je u većini slučajeva MOGUĆA PROMENA I REFUNDACIJA!

I dalje postoji mogućnost plaćanja putem predračuna, dovoljno je samo da nam pošaljete PIB i ime firme. 

Trenutno ne postoji mogućnost transfera unutar Beograda. 

Kompletnu ponudu letova pogledajte na Avio karte do različitih destinacija

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA