Cena avio karte za Njemačku

Poštovani,
zanima me cena avio karte za Njemačku: Minhen, Frankfurt, Keln ili bilo šta u okolici. Karta u jednom smeru 25.05

ODGOVOR

Cena Lufthansa direktnog leta do Minhena u jednom smeru sa svim taksama za 25. maj iznosi 234 evra - 28.242 dinara. Imate dva poletanja: 13:10h i u 16:40h. Ukoliko vam odgovara cena i vreme letenja avio kartu možete rezervisati na linku Beograd Minhen.

Let do Frankfurta je skuplji. Sa svim taksama cena karte iznosi 294 evra - 35.516 dinara i avion poleće u 13:25h. Lufthansa direktan let je u pitanju. Ukoliko želite ovaj let da rezervišete kliknite na link Letovi za Frankfurt.

Do Kelna ne postoje direktni letovi, a najjeftinija cena je za Pegasus Airlines let preko Istanbula - 132 evra (16.007 dinara), ali je čekanje u Istanbulu osam sati. Da pogledate sve letove i cene kliknite na Beograd Keln.

Predlažem vam da se na linku Registracija prijavite i popunite svoje podatke kako bi brzo i jednostavno radili rezervacije za letove koji su vam potrebni kroz svoj nalog. Samo prvi put unosite sve podatke, a svakog narednog sistem automatski vuče informacije iz vašeg naloga. Takođe, ukoliko radite rezervaciju dok ste logovani imaćete mogućnost na zadnjem koraku da platite Visa ili Master karticom.

Garantujemo vam najnižu cenu avio karata na Nemačku. Za više informacija kliknite na link Garancija cene.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA