Dodatni troškovi za plaćanje karticom

Ukoliko rezervisem kartu preko sajta i platim karticom da li su to svi troškovi vezani za let ili ima i dodatnih troškova na aerodrumu?

ODGOVOR

Dodatni troškovi za plaćanje karticom ne postoje, sve takse i ručni prtljg do 8 kg su uključeni u cenu.

Količina predatog prtljaga zavisi od avio kompanije, destinacije i klase kojom letite.

Kompletnu ponudu svih letova pogledajte na Najpovoljnije avio karte

Doplata za prtljag na Lufthansa, Swiss i Austrian Airlines letovima

Avio kompanije LufthansaSwiss Austrian u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunavaju predati prtljag, već samo ručni maksimalne težine do 7kg. Predata torba se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

  • 20€ po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag, bez mogućnosti promene avio karte po uslovima tarife avio kompanije
  • ukoliko želite da karta ima mogućnost promene po uslovima aviokompanije i prtljag u oba pravca doplata je 50€. Za ovaj slučaj neophodno je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu - najbolje je da se nadovežete na samu potvrdu rezervacije kako bi smo imali sve neophodne podatke

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Doplata za prtljag na Aegean Airlines letu

Avio kompanija Aegean Airlines u cenu avio karte za neke letove ne uračunava predati prtljag (videćete precrtan koferčić na prikazu leta). On se dodatno naplaćuje zavisno od destinacije i datuma putovanja. U prikazanu cenu je u većini slučajeva uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

Kompletne informacije o ceni čekiranog prtljaga pogledajte u narednom koraku rezervacije. Odaberite let i pogledajte cenu prtljaga ispod detalja leta.

Doplata prtljaga za Ural Airlines let

Avio kompanija Ural Airlines u cenu avio karte za pojedine letove ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje, cena je 50 € po pravcu, a plaćanje je isključivo na aerodromu. 

Ukoliko na pregledu leta imate 0 kom za prtljag tada možete da ponesete sa sobom samo ručnu torbu maksimalne težine do 7kg.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA