Težina prtljaga do Čikaga

Kupila sam preko vas avio kartu u ekonomskoj klasi za Chicago. Avio prevoz je AIR Serbia i KLM. Presedanje je u Amsterdamu. Na karti koji sam dobila putem mail ne piše ništa o hand baggage. Pise samo dozvolje baggage allowance 1PC ali nije precizirano da li je rec o hand baggage ili check in baggage. Tako da u vezi prtljaga imam nedoumicu. Nadam se da mi je let povezan?

ODGOVOR

Budite bez brige, pre svega let vam je povezan što znači da prtljag čekirate u Beogradu u odlasku, a preuzimate ga kada sletite u Čikago. U Amsterdamu menjate samo avion. 

Što se prtljaga tiče u cenu je uračunat ručni prtljag maksimalne težine 7kg koji sa sobom možete da unesete u avion i veliki prtljag koji predajete prilikom čekiranja za koji je dozvoljena maksimalna težina od 23kg.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija i za svoje naredno putovanje avio karte možete da rezervišete na linku Letovi za ceo svet.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

Ukoliko vam prilikom rezervacije bude bila potrebna pomoć kliknite na link Kako da kupim. Na ovom linku možete pogledati i sve raspoložive opcije za plaćanje.

Pre same rezervacije poželjno je da se prvo registujete na sajtu kako bi vam kupovina bila lakša i kako bi imali pregled svojih letova. Jednom uneste svoje podatke, a svaki sledeći put se oni automatski upisuju u rezervaciju.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA