Air Serbia, jeftine avio karte od Beograda do Beča

Interesuje me let Beograd - Beč, povratna karta polazak 16-ti ili 17-ti decembar, a povratak 24-ti ili 25-ti decembar...Unapred hvala

ODGOVOR

Najjeftinije karte u tom vremenskom periodu su za let avio kompanije Air Serbia. Imate let 16. decembra u 7:50h, a povratak je 24. decembra u 21:10h, vreme trajanja leta je 1:30h. Cena povratne karte je 15.711 dinara 139€. Ovaj let možete rezervisati na linku Jeftine avio karte Beograd Beč.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Beču potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA