Esta odobrenje, instrukcije kako da popunite obarazac

Imam dvojno državljanstvo, Bosna i Hercegovina i Slovenija. Putujem u Čikago iz Bosne i Hercegovine sa slovenskim pasosem, potreban mi je ESTA papir. U aplikaciji za pitanja vezana za pasos: u kojoj drzavi je izdat, i koje drzave sam gradjanin nema ponudjeno Bosna i Hercegovina, a živim u Bosni. Ne znam kako da ispunim aplikaciju. 

ODGOVOR

Na linku Esta odobrenje možete pronaći kompletne instrukcije kako da popunite obarazac, korak po korak. 

Ukoliko imate dva pasoša, unesite podatke drugog, bosanskog i preskočite polja gde Vam aplikacija ne daje opciju da kao zemlju boravka i izdavanja pasoša unesete Bosnu i Hercegovinu. 

Ponudu letova pogledajte na linku Sarajevo Čikago

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Čikago

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA