Povratna avionska karta Beograd - Washington (USA)

Poštovani,
interesuje me povratna avionska karta Beograd - Washington (USA) - Beograd. Polazak 23. avgusta, povratak 10. novembra. Videla sam na Vašem sajtu cenu 462,96 EUR, međutim kada kliknem na nju ne prikazuju se detalji. Nisu mi toliko bitni datumi, samo mi je bitno da krenem iz Beograda izmedju 15. i 25. avgusta, a da ostanem u Vašingtonu kraće od 3 meseca.

Da li mozete molim Vas da mi nadjete kada je to moguće po ovoj ceni od 462,96 EUR? Ja sam našla 23 avgust - 10 novembar (ali ne mogu da pristupim toj ceni, da vidim detalje ponude, ko je prevoznik, koliko traje let, kada se polazi, kada se sleće i gde itd...) Da li možete to da mi javite?

Ja sam već kupovala karte preko vas, a i preporučila sam vas svojim prijateljima, koji su takođe kupovali karte za Ameriku.

I još jedno pitanje, da li mogu ovih 462,96 EUR da platim preko firme - bice mi potrebna faktura na firmu i platicu vam preko računa? Molim vas odgovorite sto pre budete mogli.
Hvala.
Srdačan pozdrav, Marijana

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Nažalost po navedenoj ceni nema više raspoloživih mesta, zato vam sajt i ne daje mogućnost da pogledate i rezervišete taj let.

U ovom trenutku najjeftinije što sam našla, sa kratkim pauzama je 530eur let preko Amsterdama u oba smera. Poletanje bi bilo 23. avgusta, a povratak 15. novembra. 

Avio karte za Vašington

Kliknite na link Beograd Vašington i pogledajte red letenja. Imate još jedno mesto po ovoj ceni, a svakako je cena dobra, pa vam predlažem da uradite rezevaciju jer je let ka Americi u sred sezone i tada su cene znatno više. Možete i sami da popunite formu za pretragu letova sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Vašington WAS

vasington-lufthansa

Plaćanje avio karte preko firme

Naravno da je moguće da platite avionsku kartu preko firme u ponedeljak. Molim vas da prilikom završavanja rezervacije, na zadnjem koraku unesete podatke firme: naziv, adresu, PIB i matični i mi ćemo vam poslati predračun po kome je potrebno da izvršite uplatu pre izdavanja avio karte.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA