Wizz Air Srbija

Molim vas recite mi nešto više o Wizz Air kompanija. Da li Srbija ima bazu za ovu kompaniju?

ODGOVOR

 Wizz Air Srbija

 Kompanija Wizz Air osnovana je u junu 2003. godine kada se šestoro ljudi sa širokim ekspertskim znanjem u vezi sa avio industrijom, i uspešnih u drugim industrijskim granama, udružilo sa Jozefom Veradijem, generalnim direktorom kompanije.

 Za samo tri meseca, Wizz Air je postala registrovana kompanija spremna za poletanje. Prvo poletanje se dogodilo 19. maja 2004. godine iz Katovica.

 Kompanija Wizz Air danas ima 12 operativnih baza u regionu: Gdanjsk, Poznanj, Katovice, Varšava i Vroclav u Poljskoj, Budimpešta u Mađarskoj, Sofija u Bugarskoj, Bukurešt, Kluž-Napoka i Temišvar u Rumuniji, Kijev u Ukrajini i Prag u Češkoj Republici, koje nude letove na preko 150 maršuta.

 Od aprila 2011 godine otvorena je i baza u Beogradu gde će biti stacioniran novi avion ove kompanije tipa Airbus A320.
 Wizz Air ima letove iz Beograda prema Rimu, Malmeu, Stokholmu (aerodrom Skavsta), Ajndhovenu i Minhenu (aerodrom Memingen), Londonu i Dortmundu.

 Cene karata ka svim destinacijama proverite na linku Low cost avionske karte.

 

 Online prodaja avionskih karata

 Uputstvo za online rezervaciju avionske karte možete pročitati na Kako da kupim avionsku kartu preko interneta.

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Poziv je besplatan za sve pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na broj +381-62-28-00-29.

 Plaćanje avionske karte

 Avionsku kartu koju online rezervišete na sajtu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

 Putno osiguranje

 Uz kupljenu avionsku kartu imate mogućnost da online kupite i putno osiguranje koje će vam biti potrebno za putovanje u inostranstvo.
 Dovoljno je samo da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji ste izabrali.
 Nakon evidentirane uplate na mail ce vam stići polisa osiguranja sa kojom možete da putujete.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA