Avio karta do Majamija za Novu godinu

Poštovani,

Želim da kupim kartu za Majamija oko Nove Godine, s tim da nisam sigurna koji datum povratka želim, pa me zanima koja kompanija daje povoljne uslove u vezi pomeranja datuma povratka i koliko dana ranije je potrebno izvrsiti promenu?

Pozdrav

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta do Majamija iznosi 579 eura. Let je sa presedanjem u Frankfurtu, a avio kompanija je Lufthansa.

Cena promene datuma putovanja zavisi od raspoloživosti mesta na letu, tako da je neophodno da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com sa upitom, navedite šifru rezervacije i željeni termin, a mi ćemo Vam poslati tačan iznos doplate. Preporučujem Vam da pogledate uslove tarife prilikom rezervacije, tu možete pronaći sve informacije o promeni i eventualnoj refundaciji avio karte.

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Beograd Majami

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA