Promotivne Avio karta | Beograd Pariz | Wizz Air

Postovani, interesuje me let na relaciji Beograd Pariz tokom zadnje nedelje u decembru. U pitanju je porodica, dvoje odraslih i dvoje dece od 12 i 16 godina. Koja je cena najjeftinije povratne avio karte po osobi za taj period? Hvala najlepse!

ODGOVOR

Najjeftinija cena povratnih avio karata na relaciji Beograd-Pariz za 3 odrasle osobe (preko 14 godina se računa kao odrasla osoba) i 1 dete iznosi 580 eur.

Polazak iz Beograda je 24. decembra u 11:30h

Povratak iz Pariza 31. decembra 14:40h.

U cenu su uračunate sve aerodromske takse i ručni prtljag težine do 7kg i maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

Let obavlja low cost avio kompanija Wizz air

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Pariz

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna načina plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do Pariza.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u i bićete u toku sa svim aktuelnim promocijama.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA