Avionske karte do Norveške

Interesuje me da li ima direktan let Beograd Tromso - Norveška i koliko košta karta, a ako ne koliko košta karta BG - Oslo?

ODGOVOR

 Avionske karte do Norveške

 Na relaciji Beograd Tromso još uvek nisu uvedeni direktni letovi pa je moja preporuka let do Osla preko Beča kompanijom Austrian Airlines
 Da pogledate ponudu za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Oslo OSL

 Na linku Avionske karte do Norveške proverite red letenja i cene za druge datume i druge destinacije

 Kupovina avio karte preko interneta

 Uputstvo kako da obavite ceo proces rezervacije karte na sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

 Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 Po izvršenoj uplati, dobićete elektronsku avionsku kartu na mail koju ćete da odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje za let.

 Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA