Letite biznis klasom i postanite VIP kupac

AeroGaga i Turkish Airlines pružaju dodatne pogodnosti putnicima BIZNIS KLASE

Sa svakom kupovinom avionske karte u biznis klasi postajete AEROGAGA VIP KUPAC

Šta VIP status pruža? 

Za sve putnike kojima je potrebno više udobnosti i pažnje, više različitih usluga i veću fleksibilnost preporučujemo biznis klasu. Ako letite biznis klasom nije potrebna znatno ranija kupovina, promene datuma putovanja pa čak i destinacija su često moguće bez doplata ili uz male doplate.

AeroGaga vam dodatno pruža ličnog agenta koji je za Vas dostupan 24/7. Odaberite kanal komunikacije - poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Chat, ili Facebook i Instagram. 

SVE PREPUSTITE NAMA, A VI UŽIVAJTE U LETU!

Biznis tarife dozvoljavaju veće količine ručnog i predatog prtljaga, a za programe za česte putnike i više nagradnih poena. Agent vas prijavljuje i prati nalog svake avio kompanije kojom letite. Sa Turkish Miles&Smiles poenima možete dobiti besplatnu avio kartu, upgrade na višu klasu ili ih možete potrošiti u online shopu. 

Za vas koji volite sportske aktivnosti Turkish Airlines BESPLATNO PREVOZI SKI I GOLF OPREMU, a za popularne “holiday” destinacije Maldivi, Sejšeli, Hurgada, Šarm El Šeik i Akaba BESPLATNO PREVOZI I OPREMU ZA RONJENJE.

Za putnike biznis klase dostupne su ubrzane aerodromske procedure, preusmeriće vas u posebnu traku gde je priority boarding. Postoje i posebni šalteri za prijavu na let (business check-in).

Sa avio kartom u biznis klasi možete besplatno pristupiti svim lounge barovima širom sveta. Posebno izdvajam Istanbulski koji je najlepši na svetu! 

turkish-lounge

Uživajte u besplatnoj hrani i piću, kompjuterskoj opremi za rad, štampi, televizijskim programima, a često postoje i odeljci za odmor sa kabinama za spavanje ili odeljci za relaksaciju sa tuševima i kupatilima. 

Rezervacija avio karte u biznis klasi

Da pogledate ponudu avio karata i cene biznis klase kliknite OVDE

Nakon odabira destinacije promenite klasu iz ekonomske u biznis. 

biznis-klasa

Turkish Airlines vam pruža maksimalnu udobnost i luksuz, a AeroGaga će se pobrinuti da dobijete najbolju uslugu, najlakše kupite kartu i 24/7 ličnog agenta koji će učiniti sve da putovanje bude što prijatnije. 

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.