Destinacije

Avio karte Kuala Lumpur

Kuala Lumpur je glavni i najveći grad Malezije, nalazi se na 35 km od obale Malajskog poluostrva. U ovoj azijskoj metropoli susreću se brojne kulture a najpovoljniji letovi su aviokompanijom Qatar Airways.

Avio karte Seul

Seul, glavni i najveći grad Južne Koreje krasi brz tempo života, ali sa druge strane dom je nekim od najmirnijih hramova i palata, koje ćete ikada videti. Qatar Airways vam po najpovoljnijim cenama nudi letove do očaravajućeg Seula.

Avio karte Tokio

Tokio je glavni grad Japana i predstavlja centar japanske i azijske trgovine i industrije. Predstavlja jednu od najpopularnijih mesta. Svake godine ga posećuje ogroman broj turista iz celog sveta. Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da posetite ovu egzotičnu destinaciju, probate suši i kupite savremenu tehnologiju po ceni leta od 423 eura.

Avio karte Šangaj

Šangaj nazivaju gradom preteranosti i kontrasta, dom dvadeset miliona ljudi. Po velikom broju kriterijuma nalazi se na listi najboljih gradova za život. Sa avio kompanijom Qatar Airways letite do ove neverovatne destinacije po ceni od 414 eura.

Avio karte Delhi

Čudnovati duh Indije, koji baca čini kojima malo ko može odoleti možete na najbolji način upoznati u Delhiju. Aviokompanijom Qatar Airways do Delhija u Indiji po ceni od 521 evra.

Avio karte Hong Kong

Retko kome se Hong Kong ne dopadne na prvi pogled. Metropola koja je živi 24 časa 7 dana u nedelji i koja nasuprot neonski osvetljenim bulevarima nudi i oaze mira i tišine. Letite Qatar Airways-om do ove neverovatne destinacije za neverovatnih 404 evra.

Avio karte Doha

Svojim nepreglednim pustinjskim predelima ukombinovanim sa futurističkim elementima Doha predstavlja autentičnu oazu. Qatar Airways nudi najpovoljniju cenu za let do Dohe po ceni od 525 evra.

Avio karte Meksiko Siti

Meksiko siti je zastrašujuće beskrajan a posetioci su uglavnom tu zbog jedne od najbojih kuhinja na svetu, fenomenalnih muzeja i kombinacije stare i moderne arhitekture. Najniže cene letova do ove prestonice Meksika pronadjite na portalu Aero Gaga.

Avio karte Bordo

Bordo, grad u kome svaka ulica, zgrada, privatna kuća ili dvorište predstavljaju svojstven muzej na otvorenom. Osetićete miris sira i vina, šetaćete ulicama od kaldrme i uživati u čarima ovog prelepog grada na jugozapadu Francuske. Najpovoljnije letove do Bordoa pronaći ćete na portalu Aero Gaga.

Avio karte Kolombo

Kolombo je glavni grad Šri Lanke, ekonomska i poslovna prestonica, veliki i vrlo užurban grad prepun motorciklista i automobila. Sa avio kompanijom Qatar Airways možete posetiti grad cimeta po promotivnoj ceni od 509 eura.