Destinacije

Avio karte Nica

Plaža i šetalište protežu se na osam kilometara celom dužinom grada i naprosto mame stanovnike i turiste da dođu, sednu, opuste se i zaborave na sve brige.

Avio karte Manila

Manila je glavni grad Filipina i najveći industrijski centar države. Grad ima mnogo toga da ponudi, od prelepog Manila Okean Parka, jednog od najvećih akva parkova u Aziji, spomenika, prelepih katedrala, šoping-centara, parkova i svakojakih zanimljivosti.

Avio karte Firenca

Firenca se nalazi u centralnoj Italiji u pokrajini Toskana u okrugu Firenca. U svetu turizma ona je jedan od najpoznatijih gradova čiji je stari deo grada dobro sačuvan i u njemu se nalaze građevine od izuzetne važnosti.

Avio karte Madrid

Madrid, glavni grad u samom srcu Španije, izdiže sa na više od pola kilometra nadmorske visine, odakle osunčan i svetao motri na okolni predeo.

Avio karte Bolonja

Bolonja se nalazi u provinciji Emiliji (Severna Italija), ima preko 400 hiljada stanovnika. Danas je to važna raskrsnica železnica i puteva.

Avio karte Los Anđeles

Los Anđeles je poznat kao jedan od najvažnijih svjetskih, kulturnnih i zabavnih centara. On je središte filmske i televizijske industrije koja je smještena u njegovom predgrađu Hollywoodu.