Kupovina avio karte

Uputstvo za online kupovinu avio karte

Na našem portalu možete rezervisati i kupiti avionske karte za sve svetske destinacije.

Plaćanje se obavlja na jedan od sledeća 3 načina:

U nastavku pročitajte detaljno uputstvo za kupovinu avio karata u 5 jednostavnih koraka preko našeg portala.

Pažljivo pratite instrukcije, idite korak po korak i lako i bezbedno kupite avio kartu do željene destinacije.

kupovina-avio-karte-1
kupovina-avio-karte-2
kupovina-avio-karte-3
kupovina-avio-karte-4
kupovina-avio-karte-5

KORAK 1

Kako biste započeli pretragu željenog leta, treba da popunite crnu masku koja se nalazi sa leve strane na kojoj piše Pronađi let (pretragu leta možete obaviti i na naslovnoj strani našeg portala). U polje POLAZAK IZ potrebno je da upišete odakle želite da poletite. Unesite prvih nekoliko slova grada koji je vaša polazna tačka i u padajućem meniju će vam se prikazati lista svih gradova sa nazivima aerodroma - ovde izaberite vaše polazište. U polje SLETANJE U potrebno je da upišete grad u koji želite da idete/aerodrom na koji želite da sletite. Procedura je ista - unesite prvih nekoliko slova destinacije u koju želite da idete, i u padajućem meniju će vam se prikazati lista svih gradova sa nazivima aerodroma - kliknite i izaberite vaše odredište.

U delu VRSTA PUTOVANJA potrebno je da izaberete koji tip avionske karte želite da kupite: Povratni let, Let u jednom pravcu ili Različiti polazak i povratak (multi destinacije - za putovanje sa više različitih destinacija, gde se mesto polaska i povratka razlikuju).

U delu DATUM POLASKA potrebno je da unesete datum kada želite da započnete putovanje. Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar otvoriće se trenutni datum koji vi menjate u zavisnosti od datuma za koji želite da kupite kartu. Ukoliko je let u jednom pravcu, upisujete samo datum polaska.

U delu DATUM POVRATKA potrebno je da unesete datum kada želite da se vratite (ovaj deo se odnosi samo na povratne letove). Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar izaberite datum kada želite da se vratite sa putovanja. Nakon toga potrebno je da izaberete broj i starost putnika za koje kupujete kartu. U jednom trenutku preko online sistema aerokarata možete da kupite najviše 9 karata. Ukoliko putujete sa detetom od 0-2 godine, birate opciju da putujete sa jednom bebom. Ako putujete sa detetom od 2 do 12 godina, kliknite na belo polje i u padajućem meniju ičekirajte opciju da putujete sa jednim detetom. Od 12 godina pa naviše svi putnici se tretiraju kao odrasli.

Možete da izaberete klasu kojom želite da putujete. U polju KLASA PUTOVANJA izaberite jednu od tri ponuđene opcije: ekonomska, biznis ili prva klasa. Kada popunite sve podatke u maski potrebno je da kliknete na žuto dugme u donjem desnom uglu na kome piše Pretraži kliknite ovde.

kako-da-kupim

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com