Budimpesta Orlando avio karte

Molim Vas da mi nađete najjeftiniju varijantu za dve avio karte Budimpešta-Orlando SAD
Krenuli bi 08.05.12. godine, a povratak 22.05.12 god.
Pozzd...

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za dve povratne avio karte na relaciji Budimpesta Orlando, a za poletanje 08.05.2012 a povratak 22.05.2012 iznosi 120.654 dinara. Ovo je cena za dve osobe sa svim uracunatim taksama i nemate dodatne troskove. Let je preko British Airways avio kompanije preko Londona.

Da pogledate red letenja preko drugih avio kompanija, uporedite cene ili online rezervisete karte za ovaj let kliknite na link Budimpesta Orlando

Ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Aviokarte do Amerike.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte na prethodno navedenim linkovima možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.
  • vikendom i za vreme praznika - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela u Orlandu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj predlažem vam da kliknite link Hoteli i pogledate raspoloživost hotela u Orlandu. Plaćanje se vrši odmah nakon rezervacije online na samom sajtu Visa ili Master kreditnom karticom.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA