Beograd Minhen avionom

Planiram putovanje na relaciji Beograd Minhen avionom? Da li postoji direktan let i koliko traje, koja je cena za povratnu kartu i koliko ranije je potrebno da kupim aviokartu?
Pozdrav, Bojan

ODGOVOR

Povratnu avionsku kartu Beograd - Minhen možete kupiti već po ceni od 22.370 dinara sa svim uračunatim taksama (cena se odnosi na period 10-17 mart). Direktne letove, koji traju 1 sat i 30 minuta obavlja avio kompanija Lufthansa.

Cena karte zavisi od datuma putovanja i od broja slobodnih mesta u avionu. Zbog toga vam preporučujemo da popunite masku sa leve strane i pretražite letove koji bi vam najviše odgovarali.

U polje Polazak iz unesite oznaku BEG, a u polje Sletanje u unesite MUC. Odaberite opciju Povratan let, unesite planirane datume putovanja i broj putnika. Klikom na dugme Pretraži let i prikazaće vam se lista raspoloživih letova za željenu destinaciju.

Da pogledate ponudu letova za odgovarajuće datume, rezervišete i kupite avio kartu kliknite na Beograd Minhen

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA