Cena ulaznice za Diznilend

Poštovanje!

Našao sam na vašem sajtu da prodajete karte za ulaz u Diznilend. Interesuje me kako prodajete karte za 66€ kada su one 73€? Da li je to tačna cena? Mi bismo išli u Diznilend 23-24. avgusta.

ODGOVOR

Cena ulaznice za Diznilend zavisi od datuma putovanja i paketa koji želite da rezervišete. Možete u jednom danu posetiti jedan ili dva parka.

Da pogledate ponudu i sve pakete kliknite na Ulaznice za Diznilend

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA