Cena povratne avio karte do Alžira

Poštovani,
trebalo bi u toku godine da idem u posetu prijateljima u Alžir, (ako sve bude po planu put bi trebalo da bude oko 15. Jula ili sredinom decembra). Sa sobom bih povela svog psa ako to ikako bude izvodljivo. Da li mi možete poslati ponudu avio kompanija koje vrše prevoz pasa velikih rasa (pas je rase Akita inu, trenutno ima oko 30kg, star je 9 meseci), relacija Beograd-Alžir-Beograd, period putovanja 15.- 29. jul)
Unapred hvala na informaciji!
Srdacan pozdrav,
Svetlana Čaprić

ODGOVOR

cta-kompletna-ponuda-letova

Preko kompanije Turkish Airlines sigurno možete da povedete psa sa sobom. Cena povratne avio karte do Alžira za navedene datume po osobi je 447 evra sa svim uračunatim taksama.

Da pogledate red letenja i rezervišete kartu kliknite na link Beograd BEG - Alžir ALG.

Pas Akita Inu na letu

Što se psa tiče, procedura je sledeća. Uradite rezervaciju za sebe, pošaljite nam na mail info@aerogaga.com dimenzije transportera, težinu pasa zajedno sa transporterom i šifru svoje rezervacije. Kada nam avio kompanija odobri psa mi ćemo vas obavestiti i tada možete da izvršite uplatu za svoju kartu. Za psa plaćate direktno na aerodromu i cena se kreće 150$ po pravcu.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA