Ljubljana Sidnej, avionska karta

Zelim putovatna relaciji Ljubljana Sydney (Australija) , moje bivanje u Australiji bi trajalo otprilike 3 mjeseca. Putovanje bi zapoceo krajem oktobra. Molim vas, pronađite mi najjeftiniju kartu bez obzira na duzinu vremena provedenu u putu. Hvala.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Ljubljana Sidnej za jednu odraslu osobu iznosi 1.499€. Let je sa dva međusletanja u Beograd i Abu Dabiju, avio kompanije Air Serbia

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Ljubljana Sidnej

Avionsku kartu možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Za plaćanje iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Australiju. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitteru

australija-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA