Direktni aviolet Beograd Barselona

Interesuje me da li iz Beograda do Barselone od 01.08.-11.08, povratni let, kosta sa svim taksama 518 evra za tri osobe jer u elektronskom prikazu za isti period su navedena dva leta u istom času poletanja stim da je jedan košta 518 evra drugi 624 evra? Počitao sam da je doplata za prtljag 4400 din. po klijentu do 23 kg, gde se uplaćuje taj dodatak? I na kraju da li važi zabrana unosa u ličnom prtljagu npr. gel za tusiranje ili krema za sunčanje u avion? Pozdrav, Nemanja.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte direktnog leta avio kompanije Vueling Airlines jiznosi 19.954 dinara ili 172€ za termin 02 avg - 11 avg. Za termin koji ste naveli nema direktnih letova samo sa presedanjem i tu je cena karte jako visoka. Prtljag u ovom slučaju nije uračunat i on iznosi 4.400 dinara i možete ga ubaciti pri pravljenju rezervacije. Težina je 23 kg plaćenog prtljaga i 7 kg ručnog koji je besplatan, u njemu ne smete nositi nikakve tečnosti i kozmetiku.

Da pogledate ponudu i cene i da online rezervišete kartu kliknite na link Beograd Barselona

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem maila info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA