Plaćanje avio karte putem kartice

Poštovani,

Rezervisala sam kartu, šifra rezervacije 2KBX3O, ali nisam sigurna da li je izvršena kupovina karticom s obzirom da podatke nisam unela. Ukoliko karta nije plaćena, kako mogu da izvršim plaćanje putem kartice?

Hvala

ODGOVOR

Plaćanje avio karte putem kartice vrši se u istom koraku sa rezervacijom, samo se pre toga morate registrovati. Ukoliko je rezervacija već napravljena, možete pozvati naš Call centar na broj 0800 085 085 ili 062 280 029 i izvršićemo odmah kupovinu. 

Kompletnu ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na Najpovoljnije avio karte

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA