Let iz Hrvatske u Irsku

Poštovani, planiram preseljenje u Irsku sa željom leta iz Hrvatske i vodila bih sa sobom svog psa koji posjeduje EU putovnicu, maltezer, 10 godina star. Sve informacije vezane uz njegov ulaz su mi jasne i ostvarive , no problem mi nastaje u potrazi za letom i avionskom kompanijom koja dozvoljava da leti sa mnom. On nije višlji od 25 cm i težak je 6kg. Nema dodatnih informacijama o aviokompanijama koje voze direktno i dozvoljavaju prijevoz pasa. Airlingus koji je Irska kompanije i ima direktne letove iz Pule, Zadra i Osijeka ne dozvoljava. Možete li pomoći pri traženju informacije i kupovini karte. Naime moj plan je putovati negdje u novembru.

Srdačno,

Valentina

ODGOVOR

Procedura za slanje psa na let zavisi od avio kompanije i njihovih procedura. 

Na portalu Aerogaga pronađite let koji odgovara, napravite rezervaciju i pošaljite nam mail sa sledećim specifikacijama:

  • rasa psa
  • težina psa
  • težina psa sa transporterom i dimenzije transportera

Nakon toga proverićemo sa avio kompanijom da li je prevoz psa na tom letu moguć.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Prevoz kućnih ljubimaca avionom

Za sve avio kompanije važi pravilo da već prilikom rezervacije i kupovine karte putnik mora da naglasi da će sa njim putovati i kućni ljubimac. Ovo je obavezno jer je broj kućnih ljubimaca na letovima ograničen. Na Air Serbia letovima dozvoljeno je da povedete ljubimca koji nije teži od 8kg zajedno sa korpom ili kavezom.

Pošaljite nam obavezno upit na mail info@aerogaga.com, navedite dimenzije transportera i težinu zajedno sa ljubimcem. 

Za više informacija kliknite na Prevoz kućnih ljubimaca

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

aerogaga-header

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA