Dozvoljena težina torbe u avionu

Postovani, zanima me koliko je dozvoljena tezina torbe koju putnik moze da ponese. Kao i broj torbi koji idu sa putnikom?
Unapred hvala

ODGOVOR

Dozvoljena težina torbe u avionu

Za kontinentalne letove maksimalno dozvoljena težina torbe po putniku koja se besplatno prevozi je 20 do 23kg.
Za prekookeanske letove uz kupljenu avio kartu dozvoljeno je 32kg, takođe po putniku.

U svakom slučaju predlažem vam da kontaktirate kompaniju preko koje letite kako bi dobili detaljnije informacije o uslovima prevoza
Kontakt telefon i adresu svih aviokompanija koje imaju predstavništvo u Beogradu možete pronaći na linku Aviokompanije

Avionske karte za ceo svet

Cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja i sve svetske destinacije možete pogledati na linku Jeftine avionske karte.
Ili možete popuniti podatke u pretraživaču koji se nalazi u levoj koloni ove stranice i klikom na dugme "pretraži" dobićete takođe cene karata za izabrani datum i destinaciju

Na istom linku možete rezervisati i kupiti avionsku kartu, a uputstvo za kupovinu avionskih karata preko interneta, korak po korak, pročitajte na linku Online kupovina.

Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Avionsko putničko osiguranje

Za vašu bezbednost i sigurno putovanje u inostranstvo, potrebno je da kupite i putno osiguranje.

Osiguranje možete online naručiti preko našeg sajta, a dovoljno je samo da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke. Mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje, a nakon evidentirane uplate, na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA