Australijska ambasada

Australijska ambasada
Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd.
Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409. Telefon i faks za vize i imigraciju je 011/3303441.

Radno vreme ambasade je svakog dana od 08:30h do 16:30h osim subote i nedelje i državnih praznika.

U ambasadi u Beogradu se obrađuju zahtevi za dobijanje vize i za građane sledećih zemalja: Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Dokumenta neophodna za dobijanje australijske vize:

  • Važeći pasoš koji mora biti potpisan, imati praznu stranu i važiti minimum 3 meseca po isteku vize.
  • Fotokopija prve strane pasoša i prethodnih viza, stari pasoš na uvid i 1 novija fotografija pasoškog formata
  • Polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje možete online kupiti ovde
  • Potvrda o posedovanju deviznih sredstava tokom boravka (dokaz o kupovini valute, stanje na deviznom računu, devizna potvrda o podizanju gotovine sa računa i sl.) i 35 eur taksa za vizu

Više detalja o potrebnim dokumentima za dobijanje vize možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu ambasade kliknite ovde

 Avio karte za Australiju

Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn. 

Potrebne podatke za izdavanje avionske karte za prekookeanske letove možete pročitati na linku Prekookeanski letovi
Upustvo kako da online kupite karte pročitajte na linku Online kupovina
Vaše pitanje vezano za putovanje u Australiju možete postaviti na linku Letovi do Australije

 

Komentari (472)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Mari Krmic 08.10.2014

Ocena:

Ljudi moji dragi, zasto pitate Aerogagu za informacije o vizi, kad vam oni stalno odgovaraju isto. Da oni samo prodaju avio karte online. Mislim koliko je tesko shvatit. Boze dragi.

Igor Milenkovic 09.09.2014

Ocena:

Kakve su šanse da ja i moja buduca supruga dobijemo iseljenicku vizu za Australiju, ja sam profesionalni vozač, a ona je turistički tehnicar... Imamo 38 godina.
Hvala unapred

AeroGaga avionske karte 23.09.2014

Ocena:

Mi smo internet portal koji se bavi prodajom avio karata online. Za sva pitanja vezana za vizu za Australiju morate kontaktirati direktno ambasadu. Rezervaciju avio karata napraviti na www.aerogaga.com

Srecko Milovanovic 31.08.2014

Ocena:

Pozzz,
imam jedno pitanje, kakve su šanse da se dobije iseljenička viza za Australiju, ja i supruga smo iz Kosovske Mitrovice, ona je medicinska sestra, a ja hemiski tehnicar?

Aerogaga avionske karte 07.10.2014

Ocena:

Da saznate sve detalje o vizama kontaktirajte ambasadu, jedino vam oni mogu dati precizne informacije. Preko linka Letovi do Australije obezbedite avio karte.

Biljana Bursac 29.08.2014

Ocena:

Imam 39 godina, udata sam i majka dvoje odrasle dece. Trazim posao na odrzavanju higijene ili pomocnog radnika u kuhinji. Zavrsila sam srednju ekonomsku skolu, ali moja porodica se nalazi u nezavidnoj materijalnoj situaciji, pa bi mi posao u Vasoj ambasadi dobro došao. Unapred hvala

Igor Aleksin 11.08.2014

Ocena:

Postovani drzavljanin sam Srbije, posedujem SRB Pasos. Interesuje me da li preko vase ambasade mogu doci do zaposlenja u Austriji? I gde mogu da se prijavim? Unapred hvala.

Aerogaga avionske karte 21.08.2014

Ocena:

Mi smo internet portal za prodaju avio karata online. Za sve informacije vezane za zapošljavanje kontaktirajte direktno ambasadu Australije. Na portalu www.aerogaga.com rezervišite avio karte do Australije.

Dani Janos 07.07.2014

Ocena:

Ja i supruga bi da putujemo za Sidney,pa nas interesuje da li treba garantno pismo iz Australije i otprilike za koje vreme bude viza gotova?
Hvala unapred

AeroGaga avionske karte 06.08.2014

Ocena:

Da saznate sve detalje o vizama kontaktirajte ambasadu, jedino vam oni mogu dati precizne informacije. Preko linka Letovi do Australije obezbedite avio karte.

Dejan Kovačević 06.06.2014

Ocena:

Državljanin sam Australije i nosioc starosne penzije. Molim vas da mi odgovorite kako moja prijateljica iz Srbije može doći kod mene na ne duži boravak od 9 mjeseci i kakva joj je viza potrebna za taj boravak. Australijski sam državljanin, udovac i nosioc starosne penzije. Želio bih se oženiti sa ženom iz Srbije starosti od 65 g.
Molim vas da mi pojasnite šta je sve potrebno da bi ona mogla doći živjeti samnom ovdje u AU.

AeroGaga avionske karte 17.06.2014

Ocena:

Morate da se obratite ambasadi i raspitate se koji su uslovi. Preko linka Avio karte do Australije rezervišite let za planirano putovanje

Erika Spiric 05.06.2014

Ocena:

Poštovani, molim vas za informaciju da li moj sin i njegova žena mogu dobiti useljeničku vizu, za nenastanjene delove Australije i pod kojim uslovima, ili azil jer smo mi madjarske nacionalnosti i već duže vreme imamo problema što sa vređanjem na osnovu nacionalne pripadnosti, čak je sin i batine dobio, do šikaniranja što ne priznaje sadašnju vlast u Srbiji, i ne mogu nikako doći do posla, čak sam i ja dobila otkaz posle 22 godine rada i ne mogu dobiti drugi, da li im se mogu i ja priključiti.
Naime čula sam da se dobijaj ranč za uzgoj stoke i poljoprivredu, mi smo vredni, nama bi to bio poklon sa neba, molim vas za odgovor!

Dragana Milanovic 13.07.2014

Ocena:

Gospodo Erika, napisali ste divan text i koliko crnite Srbiju koja vas hrani, ako ste toliko protivni nazad u Madjarsku, a u Australiju sigurni budite da necete nikad uspeti doci mada pasnjaci i krave cekaju bas na takve kao sto ste vi. Sramota!

AeroGaga avionske karte 17.06.2014

Ocena:

Nemamo tih podataka jer se bavimo prodajom avio karata. Kontaktirajte ambasadu i raspitajte se o uslovima putovanja.
Kada prikupite svu potrebnu dokumentaciju, let za planirano putovanje rezervišite na linku Najjeftinije avio karte

Opacic Jelena 22.05.2014

Ocena:

Imam Francusko drzavljanstvo, pasos uredan i htela bi da idem kod prijatelja na odmor, on me finansira.
Koja sve dokumenta mi trebaju?

AeroGaga avionske karte 29.05.2014

Ocena:

Potrebno je da kontaktirate ambasadu Australije i raspitate se o potrebnim dokumentima za putovanje.
Preko linka Najjeftiniji letovi obezbedite avio karte za planirano putovanje.

Edina Topcagic 06.05.2014

Ocena:

Radim za Carnival Cruise lines i treba da idem za Australiju sutra. Imam MCV visu i popunjenu aplikaciju Transit vise.
Molim vas da mi kazete i da me uputite sta mi jos treba i gdje treba da ovjerim Transit visu.
Zvala sam Ambasadu nekoliko puta niko mi se ne javlja. Hvala!

AeroGaga avionske karte 07.05.2014

Ocena:

Zaista nemamo podatke vezane za potrebnu dokumentaciju putovanje u Australiju. Jedino vam amabasada možete dati precizne odgovore