Australijska ambasada

Australijska ambasada
Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd.
Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409. Telefon i faks za vize i imigraciju je 011/3303441.

Radno vreme ambasade je svakog dana od 08:30h do 16:30h osim subote i nedelje i državnih praznika.

U ambasadi u Beogradu se obrađuju zahtevi za dobijanje vize i za građane sledećih zemalja: Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Dokumenta neophodna za dobijanje australijske vize:

  • Važeći pasoš koji mora biti potpisan, imati praznu stranu i važiti minimum 3 meseca po isteku vize.
  • Fotokopija prve strane pasoša i prethodnih viza, stari pasoš na uvid i 1 novija fotografija pasoškog formata
  • Polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje možete online kupiti ovde
  • Potvrda o posedovanju deviznih sredstava tokom boravka (dokaz o kupovini valute, stanje na deviznom računu, devizna potvrda o podizanju gotovine sa računa i sl.) i 35 eur taksa za vizu

Više detalja o potrebnim dokumentima za dobijanje vize možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu ambasade kliknite ovde

 Avio karte za Australiju

Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn. 

Potrebne podatke za izdavanje avionske karte za prekookeanske letove možete pročitati na linku Prekookeanski letovi
Upustvo kako da online kupite karte pročitajte na linku Online kupovina
Vaše pitanje vezano za putovanje u Australiju možete postaviti na linku Letovi do Australije

 

Komentari (483)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Radmila Katic 18.03.2015

Ocena:

Zovem se Radmila imam 31 god, radila bih kao higijenicarka u Australiskoj ambasadi jer imam iskustva u tom poslu. Komunikativna sam osoba i precizna u poslu! Molim vas da me kontaktirate na emajl.

AeroGaga avionske karte 23.03.2015

Ocena:

Mi smo online sajt za prodaju avio karata. Za svu vrstu poslova u ambasadi morate se obratiti lično njima. Na linku Australijska ambasada imate kontakt telefone.

Sekula Jerkovic 10.03.2015

Ocena:

Preselio bi se u Australiju porodicno u neko ruralno mesto gde postoji radnih mesta za zidare, tesare ili profesionalne vozace. Imam suprugu i dvoje dece ona je po zanimanju trgovac i odlicno govori, cita i pise engleski jezik ja slabije od nje govorim engleski mozete li mi odgovoriti da li postoje takva mesta gde trebaju nasi zanati i na koji nacin da apliciram. Unapred zahvalan.

AeroGaga avionske karte 11.03.2015

Ocena:

Na našem sajtu www.aerogaga.com možete rezervisati avio karte za Australiju. Za sve informacije u vezi zapošljavanja i preseljenja, morate se obratiti službama koje su nadležne za to.

Jasmina Maurovic 06.03.2015

Ocena:

Ako je neko ozenjen drzavljanom Australije, koliko se ceka viza za odlazak?

AeroGaga avionske karte 11.03.2015

Ocena:

Mi smo online portal za prodaju avio karata. Za informacije vezane za vize morate se obratiti direktno ambasadi Australije. Rezervišite avio karte na www.aerogaga.com

Elvir 17.02.2015

Ocena:

Kakve su šanse da ja i moja buduca supruga dobijemo iseljenicku vizu za Australiju, ja sam mehanicar, zidar, tesar. Ona kuhar. Znamo engleski. Kako i gdje da predamo papire za vizu?

Aerogaga aviokarte 18.02.2015

Ocena:

Mi vam na žalost ne možemo pomoći jer se bavimo isključivo prodajom avio karata online. Morate se lično obratiti ambasadi. Na sajtu www.aerogaga.com rezervišite avio karte kada dobijete vize.

Bojan Petrovic 12.02.2015

Ocena:

Veterinarski sam tehnicar radim u vojsci srbije imam sertifikat kao vodic hendler pasa kakve su sanse za vizu iseljkenicku?

AeroGaga avionske karte 14.02.2015

Ocena:

Na našem sajtu www.aerogaga.com možete rezervisati avio kartu online, jer se mi isključivo bavimo prodajom avio karata. Za sve informacije vezane za iseljeničke vize kontaktirajte direktno ambasadu.

Mari Krmic 08.10.2014

Ocena:

Ljudi moji dragi, zasto pitate Aerogagu za informacije o vizi, kad vam oni stalno odgovaraju isto. Da oni samo prodaju avio karte online. Mislim koliko je tesko shvatit. Boze dragi.

Igor Milenkovic 09.09.2014

Ocena:

Kakve su šanse da ja i moja buduca supruga dobijemo iseljenicku vizu za Australiju, ja sam profesionalni vozač, a ona je turistički tehnicar... Imamo 38 godina.
Hvala unapred

AeroGaga avionske karte 23.09.2014

Ocena:

Mi smo internet portal koji se bavi prodajom avio karata online. Za sva pitanja vezana za vizu za Australiju morate kontaktirati direktno ambasadu. Rezervaciju avio karata napraviti na www.aerogaga.com

Srecko Milovanovic 31.08.2014

Ocena:

Pozzz,
imam jedno pitanje, kakve su šanse da se dobije iseljenička viza za Australiju, ja i supruga smo iz Kosovske Mitrovice, ona je medicinska sestra, a ja hemiski tehnicar?

Aerogaga avionske karte 07.10.2014

Ocena:

Da saznate sve detalje o vizama kontaktirajte ambasadu, jedino vam oni mogu dati precizne informacije. Preko linka Letovi do Australije obezbedite avio karte.

Biljana Bursac 29.08.2014

Ocena:

Imam 39 godina, udata sam i majka dvoje odrasle dece. Trazim posao na odrzavanju higijene ili pomocnog radnika u kuhinji. Zavrsila sam srednju ekonomsku skolu, ali moja porodica se nalazi u nezavidnoj materijalnoj situaciji, pa bi mi posao u Vasoj ambasadi dobro došao. Unapred hvala

Igor Aleksin 11.08.2014

Ocena:

Postovani drzavljanin sam Srbije, posedujem SRB Pasos. Interesuje me da li preko vase ambasade mogu doci do zaposlenja u Austriji? I gde mogu da se prijavim? Unapred hvala.

Aerogaga avionske karte 21.08.2014

Ocena:

Mi smo internet portal za prodaju avio karata online. Za sve informacije vezane za zapošljavanje kontaktirajte direktno ambasadu Australije. Na portalu www.aerogaga.com rezervišite avio karte do Australije.